Бившата приятелка на принц Хари - Флорънс Сейнт Джордж, с

...
Бившата приятелка на принц Хари - Флорънс Сейнт Джордж, с
Коментари Харесай

Бивша приятелка на принц Хари: Късметлийка съм, че връзката ни беше кратка

Бившата другарка на принц Хари - Флорънс Сейнт Джордж, с която херцогът на Съсекс излизаше няколко месеца през 2011 година, даде изявление пред The Times, в което съобщи, че "се усеща късметлийка, че връзката им е била къса ".

"Беше в действителност ужасяващо да си под непрекъснатия фокус на медиите, по тази причина взех решение, че този метод на живот не е за мен ", споделя Флорънс.

Model Florence St George Feels "Lucky " Her Relationship with Prince Harry Was Short-Lived: "I take my hat off to those people who can cope with that lifestyle. "
— Sixan Andaman (@SixanAndaman)
Бившият модел, която през днешния ден е омъжена с две деца съобщи, че вниманието, което е получава тогава, тъй като е приятелката на принц Хари, е било доста по-екзалтирано, в сравнение с обществото допуска.

Но Меган Маркъл - някогашна актриса, която е привикнала с обществените изяви и с алените килими - има повече опит с медийното внимание, в сравнение с някогашните приятелки на принц Хари, отбелязва Джулия Тети от американското издание

Според авторката, медийното внимание, което Меган е имала в Съединени американски щати не може да се съпоставя с яростта на английската преса, която е следяла всяко придвижване на херцогинята на Съсекс.

"Свалям шапка на хората, които могат да се оправят с подобен метод на живот, само че тогава още знаех, че аз не съм от тях ", споделя още в изявлението Флорънс.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР