Бившата приятелка на Григор Димитров – Мария Шарапова, бе въвлечена

...
Бившата приятелка на Григор Димитров – Мария Шарапова, бе въвлечена
Коментари Харесай

Огромен скандал с бившата на Гришо! Съдят Шарапова за участие в престъпна група занимаваща се с имоти…

Бившата другарка на Григор Димитров – Мария Шарапова, бе въвлечена в нов сериозен скандал.

Тенисистката е застрашена от правосъдно гонене, поради присъединяване си в реклама на съвременен комплекс, който трябвало да бъде издигнат в щата Харяна в Индия.

44-годишната локална жителка Бавана Агарвал стартира правосъдно дело против компанията Homestead, която трябвало да вдигне ВИП жилищата. Фирмата продали на зелено десетки жилища още през 2013 година с обещанието, че те ще бъдат подготвени до 3 години.

До момента обаче строителството по този начин и не е почнало. Установено е даже, че компанията изобщо не е получила позволение за градеж, само че все пак продавала жилища, написа „Новспорт“.

Каква обаче е ролята на Маша в цялата история? Преди няколко години рускинята е била привлечена за рекламно лице на плана, за което получила няколко милиона $. Комплексът даже бил кръстен на нея – Ballet by Sharapova.

Агарвал пък твърди, че се е доверила на вложителите точно поради тенисистката.

„Шарапова освен че популяризираше старателно мошеничеството, само че и насърчавала хората да влагат в него. Съответно тя е част от незаконната група“, твърди потърпевшата индийка.

Мария стартира съдействие с Homestead още през 2012 година, като от компанията не отдръпнаха поддръжката си даже по време на допинг абсурда с нея. Маша е получила от компанията няколко милиона $.

Съдът в индийския щат Харяна към този момент се е разпоредил локалната полиция да стартира следствие на случая.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР