Бившата приятелка на Димитър Рачков Анита призна, че вдига сватба

...
Бившата приятелка на Димитър Рачков Анита призна, че вдига сватба
Коментари Харесай

Анита вдига сватба до дни, но Рачков остава незабравим за нея

Бившата другарка на Димитър Рачков Анита призна, че подвига женитба на 11 април с мъжа фантазия.

Двамата обаче не чакат правоприемник, каквито клюки витаят в общественото пространство, а виза за Америка, която ще разреши на нашенката да върви по-често с мъжа си зад океана. Анита изясни, че двамата с богаташа, който е етнически германец, само че е роден в Съединени американски щати, избързват с венчавката и тъй като брат й ще бъде зрелостник през май и тя не желала празника му да съвпадне със сватбата, чу първи Hotnews.bg.

Анита призна в изявление за подкаста NAYcast, че от напълно дребна била буйна фенка на " Господари на ефира “, където изгря звездата на артиста. " Буквално лягах и ставах с предаването. И когато един ден на улицата видях Митко, доста се развълнувах, но и той добре си ме поогледа “, спомни си първата им среща тя. Убедена е, че тогава се е намесила ориста. 

Двамата се видели за първи път в Стара Загора. Анита била на посетители на другари, когато през декември градушка се изсипала над града.

Блондито се скрило под заслон на паркинг, на който била и колата на актьора. Двамата просто разменили няколко погледа, само че месец по-късно Анита взела присъединяване в музикален клип, в който взел участие и той. Без терзание признава, че тя била дейната страна и почнала да го преследва, само че прецизира, че просто желала да вземе подпис и да се снима с него. След фотосите той я поканил на среща.

" Аз в действителност доста го обичах. Открих в него доста неща “, споделя с днешна дата Анита, която счита, че огромната разлика във възрастта им не е била спънка за връзките им. 

" Парите пък са били последното, за което съм била с него “, отсича тя. Заживява с него едвам 19-годишна и твърди, че попивала доста житейски опит освен от тогавашния си обичан, само че и от негово обграждане – Маги Халваджиян, жена му Кремена, които я приели с отворени прегръдки. Дава си сметка, че Рачков и хората към него са я построили като персона, и по тази причина ще им е постоянно признателна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР