Бившата принцеса от Катар Касия Галанио е била намерена мъртва

...
Бившата принцеса от Катар Касия Галанио е била намерена мъртва
Коментари Харесай

Намериха мъртва бивша принцеса от Катар

Бившата принцеса от Катар Касия Галанио е била открита мъртва в дома си в Марбея в неделя от чиновници на полицията. Новината заяви първо френското издание " Льо Паризен ", само че през днешния ден бе доказана публично.

Сигналът е бил подаден от една от дъщерите ѝ, която живее във Франция. Тя не е съумяла да се свърже с майка си от четири дни, след което подала сигнал в полицията, оповестиха за вестник " Ел Мундо " източници, близки до следствието.

Когато на адреса в Марбея дошъл патрул, полицейските чиновници се натъкнали на безжизненото тяло на Галанио. По първични данни не са били открити следи от принуждение. Очакват се резултатите от аутопсията, само че съгласно разнообразни френски издания 45-годишната жена е умряла в резултат на свръхдоза опиати.

Галанио е родена в Лос Анджелис и е била омъжена за Абделазис бин Халифа ал-Тани (73 г.), който е бил чичо на емира на Катар. След развода им двамата водеха правосъдни борби в продължение на съвсем цяло десетителие за настойничество на трите им дъщери, две от които са близначки на 17 години.

В последна сметка съдът отсъжда децата да останат при бащата, така в медиите излиза информация, че майката има проблеми с алкохола. Така той и трите му деца се местят в Париж.

Абделазиз бин Халифа ал-Тани се открива във Франция, откакто се отдръпва като министър на петрола и финансите на Катар през 1992 г.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР