Бившата половинка на Сашо Кадиев, който наскоро напусна Преди обед“,

...
Бившата половинка на Сашо Кадиев, който наскоро напусна Преди обед“,
Коментари Харесай

Бившата жена на Сашо Кадиев отваря танцова школа

Бившата половинка на Сашо Кадиев, който неотдавна напусна „ Преди обед “, с цел да се отдаде напълно на актьорството, желае да се върне към своята най-голяма пристрастеност – танците.

 

За никого не е загадка, че чаровната брюнетка Таня Тончева заряза сцената, след раждането на щерка й Катерина. Пловдивчанката бе дългогодишна състезателка по салса, само че откакто забременя, изостави тези занимания. Към днешна дата възнамерявала да се завърне към танците с гръм и тропот, само че като отвори школа, където да преподава на надарени деца.

 

След като спря интензивността си на дансинга, Таня натрупа и много килограми, което стана и една от аргументите Кадиев да я зареже и да огледа стройната манекенка Ивелина Чоева. Тази преживелица стимулирала Тончева да върне още веднъж положителната си форма, въпреки това да се случва по-бавно от мечтаното. Макар към този момент да е изгубила шанса си да се изявява като състезателка, опцията да се опитва като учител на начинаещи, е безусловно действителна.

 

Напоследък брюнетката мина през много сложен интервал – откакто Кадиев я заряза, тя изгуби майка си, а по-късно и брат си, който бе покосен от Ковид-19. И въпреки, че до момента в който тя се бореше със скръбта, Кадиев се задяваше с Чоева, Таня твърди, че му е дала прошка всичко, тъй като има вяра, че прошката е пътят към пречистването на мозъка и сърцето. Освен това се е постарала да резервира положителните си връзки с него и с Катето Евро, даже двете към момента са много близки – чуват се по телефона постоянно и си гостуват.

 

Кадиев пък нееднократно се е жалвал, че рутината умъртвила сантименталните му усеща към Таня. И въпреки неколкократно да се разделяха и събираха през годините, след появяването на Чоева на хоризонта, Сашо бързо вирна опашка, забравяйки за фамилния живот. И към днешна дата обаче продължава да се грижи за щерка си Катерина и тя прекарва много време с него.

 

Когато дребната е с татко си, Тончева употребява свободата си да върви по почивки у нас и зад граница. На някои от оповестените от нея фрагменти в мрежата, постоянно се вижда обаятелен мъж на име Емил Андонов. Той е арт шеф в известна клиника за естетична медицина.

 

Тъй като на фотосите пловдивчанката постоянно се гушка с него, мнозина заподозряха, че може би връзката им е по-специална. Тя обаче е безапелационна, че с него са единствено другари. Разбира се не е изключено дружбата им да прерасне в освен това.

 

 

Хубавицата доста се надява фантазията й за лична школа да се сбъдне, а за какво не и щерка й да наследи нейния гений. Засега Катерина е много артистична, така че не е изключено да поеме и по професионалния път на татко си. Това обаче сигурно ще покаже единствено времето.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сашо Кадиев Таня Тончева Ивелина Чоева Катето Евро актьор танцьорка манекенка Емил Андонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР