Бившата половинка на покойния фолкпевец Денис Теофиков - гримьорката Алекса

...
Бившата половинка на покойния фолкпевец Денис Теофиков - гримьорката Алекса
Коментари Харесай

Бившата на Теофиков диша райски газ с ново гадже

Бившата половинка на починалия фолкпевец Денис Теофиков - гримьорката Алекса Ангелова, заби ново гадже.

 

Новината за това споделиха читатели на " България Днес ", откакто видяха екзотичната брюнетка да се целува с незнаен мъж в дискотека в Созопол. Двамата изглеждали бясно влюбени и непрекъснато танцували дружно на фона на мощната музика.

" Новият другар на Алекса я придружаваше на всички места, даже вървяха до тоалетната дружно. Изглежда нещата сред тях са съществени, тъй като усмивката не слизаше от лицето й ", споделят пред вестника очевидци. По думите им купонът бил на макс, защото влюбените непрекъснато дишали балони с божествен газ, макар че в края на юли 2022 година Народното събрание забрани продажбата на диазотен оксид на малолетни и използването му в закрити публични места. А нощните заведения са тъкмо закрити пространства и продажбата там е безусловно противозаконна.

" Забраната въобще не спираше Алекса, с цел да използва божествен газ. Новото й гадже непрекъснато плащаше за балоните и я глезеше с всичко, което пожелае ", описват читателите на " България Днес ".

Разбира се, феновете на гримьорката не престават да свързват името й с това на умрялата звезда Теофиков, защото от време на време Алекса се жалва в обществените мрежи какъв брой й липсва Денис. Част от почитателите й я попитаха дали е съумяла да не помни за артиста, дали го е прежалила и с какво ще го запомни. " Денко в никакъв случай няма да бъде пропуснат, до момента в който съм жива, само че би трябвало да продължа напред ", изясни Алекса.

 

Покойната попфолк звезда и Алекса бяха гаджета дълго време, а посред им имаше мощна и чиста обич. Преди няколко месеца брюнетката показа невиждана тяхна фотография в обществените мрежи, само че посланието към нея предизвика десетки мнения.

" Няма те, а на всички места те виждам. Дай ми за последно отново да те погаля, в очите твои аз да се удавя. Душата в мен още веднъж съживи с твоите зелени и дълбоки очи. Само те поддържат любовта ми жива и още веднъж вършат ме щастлива. Никой болката ми не схваща, по какъв начин сърцето в мен умира. Адът на земята появи се, щом в парадайса ти качи се... Вечно твоя ще остана... Душата моя ме предава и сърцето мое вкаменява. Твоя Лексчо. Обичам те ", написа Алекса.

Стихът очевидно е авторски на гримьорката, която трябваше да пусне баладично парче. Въпреки това Алекса показа, че е стопирала първата си солова ария, която даже има клип.

" Не усетих средата и взех решение да не пущам песента ", сподели хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР