Бившата половинка на Димитър Рачков – плеймейтката Анита Димитрова, е

...
Бившата половинка на Димитър Рачков – плеймейтката Анита Димитрова, е
Коментари Харесай

Бившата на комика бясна, че той ще има бебе: Рачков много бързо ме прежали

Бившата половинка на Димитър Рачков – плеймейтката Анита Димитрова, е шокирана от слуховете, че той чака бебе единствено няколко месеца след раздялата им, написа Ретро. Блондинката даже подозирала, че артистът от самото начало й е изневерявал със сладкарката Камелия Андонова.

Официалната версия за разлъката обаче е несходство в характерите, разследване на огромната възрастова разлика от 26 години. Близки до силиконовата красавица издават, че тя не можела да си откри място от гняв, задето била зарязана , а и сменена толкоз бързо от Рачков.

Вестта, че новата на комика е бременна, напълно я довършила. Димитрова се ядосвала, че в медиите й построили облик на тъпа русокоска, търсеща богати чичковци, а тя не се възприемала като такава. Допреди няколко месеца на хубавицата не й се налагало да работи, само че след раздялата с актьора решила , че би било потребно да се развива професионално. Сега тя се изявява като брокер на недвижими парцели и споделя, че тази активност доста й подхожда, тъй като няма таван и развиването й зависи от личните й старания.

Според осведомени Димитрова към момента няма мъж до себе си. Рачков обаче към този момент е привързан с 39-годишната Камелия Андонова.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР