Бившата плеймейтка и настояща съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, Светлана

...
Бившата плеймейтка и настояща съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, Светлана
Коментари Харесай

Осребри ли Светлана брака с Гущеров?

Бившата плеймейтка и сегашна брачна половинка на предприемача Християн Гущеров, Светлана Гущерова, разяснява слуховете, че е осребрила брака си с контракт, по силата на който ще бъде обилно обезвъзмездена при възможен бракоразвод. "Категорично не съм подписвала подобен контракт, нито пък в миналото е бил на дневен ред! ", съобщи с безспорна убеденост русокоската в изявление пред седмичник. " Чудя се от кое място на някой може да му хрумне сходно нещо ".



След като взе семейството на брачна половинка си, Светлана е твърдо решена, че някои неща е оставила вечно в предишното си като еротичните фотосесии за "Плейбой ", да вземем за пример. "Вече не ми отива да се фотографирам еротично. Сега съм фамилна жена и би трябвало да се държа на равнище, не желая и няма да злепоставя по никакъв метод семейството Гущерови. Край на по-разголените фотоси! Това остана в младостта ми ", споделя още младата младоженка.

Не би се впуснала и в риалити формати, както направи предходната есен, с цел да влезе в "Биг Брадър Ол Старс ". "Вече нямам място в друга къща, с изключение на в моята. Различен човек съм - основала съм семейство и нямам работа в риалити. Станах доста по-отговорна, зряла и сериозна. Улегнах около брачна половинка си. Хрис пък преди беше по-затворен - не ходеше на кино, не пътуваше постоянно, а в този момент е друго. Вече и той обича да се събираме с другари, да гледаме филми и да пътешестваме. Стана по-контактен и разговорлив ", удовлетворена е Гущерова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР