Бившата певица Мария избра парите и лукса пред достойнството си,

...
Бившата певица Мария избра парите и лукса пред достойнството си,
Коментари Харесай

Пародия на майка! Мария се отказа от детето си, за да има „Гучи“ и „Шанел“

Бившата певица Мария избра парите и лукса пред достолепието си, само че очевидно се срами от този факт, тъй като е пренебрегнала дъщеря си от живота си през последните 30 дни. Тийнейджърката Марая живее при баба си Йорданка от към месец.

Именно майката на чалгарката води и взима детето от учебно заведение и се занимава с него. Мара Отварачката е поверила всичките грижи за дъщеря си на своята майка.

Изпълнителката на „ Спомен “ я било позор от щерка й, че се е върнала при Миро Дзвера, макар че я смля от пердах пред очите на детето доскоро повече от месец. Затова я пратила при баба й, а също така подозирала, че лихварят може още веднъж да я набие в скоро време и по-добре този път дъщеря й да не бъде там.

Мария би трябвало да изпитва позор от образеца, който демонстрира на Марая. Утре, когато момичето се омъжи, ще счита за обикновено брачният партньор й да я пребива, щом й обезпечава „ Гучи “ и „ Шанел “.

Сбъркани са полезностите в това семейство. Всъщност полезности няма, там всичко е единствено пари.

На всичкото от горната страна фолк дивата е толкоз глупава, че се съгласи да се реалокират с Миро в голяма къща в „ Бояна “. Така към този момент той ще може да я изтезава на мира, тъй като няма да има кой да чуе виковете й. Така става, когато мислиш повече за басейни и веранди, в сравнение с за своето здраве и чест.

Мария обаче демонстрира толкоз невисок морал, че няма накъде повече. Тя е подготвена да се откаже от единственото си дете, единствено и единствено да се къпе в благоденствие и разкош. Така излиза, щом Марая към този момент не живее с нея.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР