Бившата първа тенис ракета на България Цветана Пиронкова копира Мария

...
Бившата първа тенис ракета на България Цветана Пиронкова копира Мария
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова обсебена от Мария Илиева

Бившата първа тенис ракета на България Цветана Пиронкова копира Мария Илиева. Цвети от дълго време симпатизирала на поп певицата и желала да наподобява на нея, считат осведомени. Пиронкова била толкоз захласната от изпълнителката, че даже кръстила сина си Александър – както се споделя и детето на Илиева, написа „ Галерия “.

Наскоро почитатели на поп певицата видяха, че тенисистката е купила за бебето си същата количка като тази на бебето на Мария.

Изпълнителката вози сина си в маркова, супер първокласна количка за над 2000 лв.. Абсолютно със същата театралничи и Пиронкова на една от последните фотоси с бебето си Александър.

Двете момчета имат два месеца разлика – синът на Мария Илиева се роди на 25 януари, а на Цвети – на 27 март. Освен сходните рождени дати на децата им, сред двете има и друго съвпадане – мъжете им. И двамата са някогашни футболисти. Но до момента в който Пиронкова подписа брак с Михаил Мирчев преди две години, връзката на Мария Илиева с Георги Михайлов е много по-крехка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР