Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама очарова хиляди британци

...
Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама очарова хиляди британци
Коментари Харесай

Мишел Обама представи автобиографията си в Лондон

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама очарова хиляди британци през вчерашния ден, като описа анекдоти за срещата си с " прелестната, топла и занимателна " кралица Елизабет Втора и похвали разноликия Лондон на представянето на автобиографията си, съобщи Ройтерс.

Мнозина от присъстващите са пътували часове, с цел да бъдат на събитието. Съпругата на някогашния президент Обама се смя дружно с публиката, напомняйки какъв възторг провокирала през 2009 година, като обхванала с ръка раменете на кралицата в прорез с дворцовия протокол.

Тя изясни, че по-късно се научила да държи ръцете си подписани или зад тила си, с цел да сдържа неволни жестове. Но госпожа Обама сподели, че не съжалява за случката с кралицата: " Не знам дали можех да се държа по различен метод, тъй като това беше естествена човешка реакция ". Бившата първа дама изрече удивление към кралицата с думите: " Това са моите усещания - такава топлина, изтънченост, просветеност и духовитост - одобрявам я ".

На въпрос на водещия какъв съвет би дала на британците, с цел да запазят успокоение в бурно време - евентуален намек за политическите разделения, свързани с Брекзит, госпожа Обама отвърна, че Лондон е неповторим и би трябвало да цени високо разнообразието си. " Лондон е прелестен град. Харесва ми, тъй като е същински внушителен за разнообразието в света по метод, който не можете да видите в други градове, даже в Съединените щати ", сподели Мишел Обама и провокира овации.

Г-жа Обама е на обиколка за показване на книгата си, озаглавена " Becoming ". Тя към този момент я показа в Северна Америка и Скандинавия, а след Лондон ще отиде в Париж и Амстердам.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР