Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама обяви Доналд Тръмп

...
Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама обяви Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Мишел Обама откри Конвента на демократите: Тръмп не е президент за САЩ

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама разгласи Доналд Тръмп за незапознат президент, който демонстрира " цялостна липса на емпатия ", в обръщението си към аудиторията на стартиралия онлайн Конвент на демократите в Съединени американски щати.
" Всеки път, когато търсим в този Бял дом някакво водачество, успокоение или някаква сходство на непоклатимост, това, което получаваме, е безпорядък, разделяне и цялостна липса на емпатия ", твърдо съобщи брачната половинка на някогашния президент Барак Обама.
 Тръмп изясни за какво Байдън няма да се оправи като президент във външната политика Тръмп изясни за какво Байдън няма да се оправи като президент във външната политика
Руският президент Владимир Путин, китайският президент Си Цзинпин и турският водач Реджеп Тайип Ердоган са " шахматисти от международна клас...
" Нека бъда толкоз почтена и ясна, колкото е допустимо - Доналд Тръмп е неверен президент за страната ни ", добави тя.
Днес би трябвало да приказват още Бил Клинтън и Джил Байдън, брачната половинка на Джо Байдън.
Конвенцията на демократите ще продължи 4 дни, като се чака в края ѝ Джо Байдън публично да бъде номиниран за претендента на партията за идващите президентски избори, които ще се проведат тази есен.
В сряда ще приказва Барак Обама, а вицепрезидентът на Байдън -, ще застане пред аудиторията преди конвенцията да приключи в четвъртък, когато Байдън публично ще одобри номинацията на демократи и ще произнесе речта си посредством видеовръзка.
 Байдън избра кой ще му е вицепрезидент Байдън избра кой ще му е вицепрезидент
Най-вероятният претендент на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати Джо Байдън избра сенатор Камала Харис от Калифорния...
На Конвента от 2016 година, която номинира Хилари Клинтън за кандидат-президент тя направи запаметяващо се изявление пред аудиторията: " Нашето мото е, когато те паднат ниско, ние отиваме нависоко ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР