Бившата първа дама Антонина Стоянова се появи на откриването на

...
Бившата първа дама Антонина Стоянова се появи на откриването на
Коментари Харесай

Бившата първа дама Антонина Стоянова се появи отрупана с бижута и аксесоари за 20 хиляди лева

Бившата първа дама Антонина Стоянова се появи на откриването на галерия, отрупана с бижута и аксесоари за 20 хиляди лв.. Съпругата на президента Петър Стоянов блесна окичена от глава до пети в дизайнерски шедьоври на влиятелната марка " Шанел “ на събитие, проведено от нейната фондация " Ценности “.

Изложбата бе отдадена на княз Александър Батенберг. За грандиозното разкриване в Националната изложба, на което някогашната първа дама посрещна политическия и културния хайлайф на България, тя бе заложила на дълга публична черна рокля, комбинирана с ефектна перлена огърлица. Бижуто е измежду най-редките в каталога на елитната френска марка " Шанел “ и цената му е почти 10 хиляди лв., споделят фешън познавачи. Г-жа Стоянова го бе съчетала и с изискани, само че по-деликатни и дребни обеци, още веднъж с перли, които отново са на същата марка, и сходни в бутиците на марката се продават за по към 2 хиляди лв. чифта. Черната дребна кожена чанта, допълваща аристократичната ѝ визия, също е в каталога на " Шанел “ и приблизителната цена на моделите в подобен размер е сред 5 и 7 хиляди лв..

Антонина Стоянова от дълги години е ВИП клиент на стилната къща и има десетки техни лимитирани бижута, аксесоари и тоалети. 71-годишната някогашна президентша постоянно се е отличавала с елегантния си жанр и продължава да има все по този начин мощен афинитет към модата. Макар да е в пенсионна възраст, брачната половинка на Петър Стоянов поставя педантични грижи за външния си тип и в никакъв случай не излиза от вкъщи си без грим, прическа, нито пък с неглиже облекло и ниски обувки. Семейство Стоянови към момента не са станали публично баба и дядо, само че преди два месеца омъжиха щерка си Теофана. 33-годишната Фани мина под венчилото на гала в Женева, където от години живее. Тържеството бе в най-тесен фамилен и другарски кръг в първокласен хотел. Зетят на някогашния държавен глава е родом от Мароко, само че от дълги години също живее в Женева, написа " Ретро ". 

Името му е Марван Сенхаджи и е израснал в един от най-красивите градове в света – Казабланка. Той е приключил влиятелния Женевски университет. Бизнесът му е с съвещания и диагностика, ориентирани към клиники, лечебни заведения и фармацевтични компании. След сключването на брака щерката на Петър Стоянов е добавила семейството на брачна половинка си с тире към своята. Тя към този момент се показва като Теофана Стоянова-Сенхаджи. Повече от 20 години, откогато Фани е отпътувала отвън България, с цел да учи и работи, визитите ѝ в родината са извънредно редки. За сметка на това нейният по-голям брат Стефан пък избра да остане да гради кариера и живот в родния Пловдив. Засега той не е фамилен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР