Бившата номер едно в световната ранглиста по тенис Серина Уилямс

...
Бившата номер едно в световната ранглиста по тенис Серина Уилямс
Коментари Харесай

Серина Уилямс се завръща на Уимбълдън

Бившата номер едно в международната класация по тенис Серина Уилямс загатна в четвъртък, че може да направи дълго чаканото си завръщане на " Уимбълдън " през юни. Това е тъкмо година, откакто за последно игра на шампионата на трева в Лондон от Големия шлем.

40-годишната Уилямс накуцваше по време на миналогодишния мач от първия кръг на Откритото състезание на Англия със сълзи в очите поради травма в крайници.

Американката пропусна Олимпийските игри в Токио и Откритото състезание на Съединени американски щати през 2021 година, тъй като имаше контузия в бедрото. Уилямс не игра и на Откритото състезание на Австралия по-рано тази година.
 Томова се класира за четвъртфиналите в Португалия
Томова се класира за четвъртфиналите в Португалия

След 109 минути игра

" Говорихме за моето завръщане и той ме раздвижваше и ме приготвяше за Уимбълдън. Нямам самообладание! ", съобщи Уилямс в Инстаграм по време на работата си с куотърбека от Националната футболна лига Арън Роджърс.

Когато той я попита за евентуално завръщане за Откритото състезание на Съединени американски щати, тя добави: " Уимбълдън е преди Откритото състезание на Съединени американски щати, първо би трябвало да играя на " Уимбълдън ". Това е вълнуващо! "

Откритото състезание на Англия ще се организира от 27 юни до 10 юли. Уилямс е печелила шампионата на трева седем пъти, като последният й триумф е през 2016 година.

Уилямс има рекордните 24 трофеи от шампионатите от Големия шлем, само че падна до 246-о място в международната класация.

Американската тенисистка роди щерка си Олимпия през 2017 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР