Бившата национална състезателка по волейбол Соня Найденова заминава за Занзибар

...
Бившата национална състезателка по волейбол Соня Найденова заминава за Занзибар
Коментари Харесай

Соня, която срещна любовта в Занзибар: Тук хората са по-щастливи

Бившата национална състезателка по волейбол Соня Найденова отпътува за Занзибар преди пандемията, само че поради последвалите ограничавания остава за по-дълго. Там среща италианския диджей Енцо Сифреди, с който към този момент година и половина населяват своя остров на любовта.

Всъщност Соня посещава Занзибар за първи път преди 13 години, с цел да кара сърф, без да подозира, че един ден ще се откри за по-дълго. През последните няколко години тя живее в Кейптаун, където работи като кайт сърф инструктор.

„ Африка ме плени с другата просвета и природа. С опцията за пътувания до екзотични дестинации. Тук има успокоение и се усещам доста добре. В София не бях щастлива. Дори един път майка ми сподели „ Предпочитам да не те виждам една година, само че да знам, че си щастлива, в сравнение с всеки ден да те виждам тук нещастна “. Това беше огромна помощ от нейна страна “ – споделя в ефира на bTV Соня, която възнамерява живота си най-вече година-две напред.

Снимка: bTV Media Group

„ Според мен тук има ковид, както на всички места по света, само че не се преувеличава с рестрикции. Така няма стрес и хората не се отбягват. Местните живеят постепенно и мислят за днешния ден, а не за другия месец или седмица. Затова са по-щастливи от нас – не се вглъбяват в далечното бъдеще “ – споделя Соня, която среща Енцо малко преди пандемията.

Двамата вземат решение да останат в Занзибар, а не да се връщат в Европа в разгара на епидемията.

Целия материал можете да

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР