Бившата началничка на кабинета на премиера Кирил Петков Лена Бориславова

...
Бившата началничка на кабинета на премиера Кирил Петков Лена Бориславова
Коментари Харесай

Лена Бориславова заведе дело за клевета и уронване на името срещу сценаристите на Слави

Бившата началничка на кабинета на премиера Кирил Петков Лена Бориславова завежда гражданско дело за клюка и уронване на името против сценаристите на Слави Трифонов. Това разгласи самата Бориславова във Facebook. Тя не дава детайлности, само че изяснява, че исковата молба е подадена в Софийския градски съд в 13:30 часа през днешния ден. 

В обявата тя се заканва да заведе и други цивилен каузи. „ След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки ”, написа тя.

Поводът за делото е „ Песен за Лена ”, която беше пусната в обществените мрежи и партийната тв „ 7/8 ” преди месец.

Във видеото съпроводено със надписи се разказват свадите и кариерното развиване на някогашната шефка на кабинета на Кирил Петков.

Мелодията е взета от хитовото за 90-те чалга парче „ Хищна Хиена “, а в песента Бориславова е разказана като „ изтощена кака Лена, гладна хиена “.

Малко по-късно Бориславова и Политическа партия се заканиха да съдят шоумена и сценаристите му, само че това се случи колкото да през днешния ден.

Час преди внасянето на желае против хората на Трифонов обединяването ПП-ДБ записва листите си. В тях Лена Бориславова е втора в софийската листа за 24 МИР, след съпредседателя на Демократична България Христо Иванов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР