Бившата на Сашо Кадиев му показа откъде изгрява слънцето“ Таня Тончева

...
Бившата на Сашо Кадиев му показа откъде изгрява слънцето“
Таня Тончева
Коментари Харесай

Сашо Кадиев ще се „хапе“!Супер мъжкар обгрижва бившата му

Бившата на Сашо Кадиев му сподели „ от кое място изгрява слънцето “

Таня Тончева към този момент е в обятията на супер мачо, който я глези като кралица. Прелестната брюнетка не е посочила още мистериозния мъж, само че от няколко месеца той кара усмивката да не слиза от лицето й. Според близки до някогашната танцьорка той не драпал за популярност и по тази причина предпочитал да стои в сянка.

„ Мамин Сашко може единствено да му „ диша праха “. Той се грижи за Таня все едно е британската принцеса. Още не е изрекла каквото и да е предпочитание, той е подготвен да го извърши. А тя сияе, заслужава момичето такава обич. След излагациите на Сашо, даже доста време понасям и се помирява със обстановката “, разясняват нейни близки приятелки.

Както знаем, Александър Кадиев я заряза поради по-младата Ивелина Чоева. Двамата с Таня живяха в общуване шест години, като си родиха и дъщеричка Катя.

Според слуховете Таня живее дружно с Катето Евро в къщата й в Кокаляне, като двете отглеждат дребната Кати.

Таткото също се грижи, само че той живее в апартамент в столицата с новата си възлюбена. На хората те додееха с непрекъснатите си демонстрации на пристрастеност и с фукане на връзката си.

На всичкото от горната страна Сашо Кадиев не се посвени да декларира в серията изявленията, които даде, че Ивелина била „ любовта на живота му “.

Затова Таня изцяло заслужава да е щастлива с новия си мъж, разясняват в нета, където тя пуска фотоси, на които щастието й си проличава от километри.

 

 

Тагове: Сашо Кадиев Таня Тончева Александър Кадиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР