Бившата на Кубрат Пулев падна до дъното, че и задълба

...
Бившата на Кубрат Пулев падна до дъното, че и задълба
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ: Ето срещу каква сума може да видите цялата анатомия на Андреа!

Бившата на Кубрат Пулев падна до дъното, че и задълба в него, обявявайки цената си. Не за действителна консумация обаче, а за виртуална, само че то не е изключително друго. Андреа, която има от дълго време собствен профил в Онли фенс разгласи, че против 19 $ на месец, всеки, който желае, може да се радва на анатомията й.

Като споделяме " анатомия ", разбирайте цялостната такава - от-до, няма да има нищо прикрито. Фенове на канала са останали потресени от обстоятелството, че певачката си демонстрира даже най-срамните елементи, тъй като със силикона й сме привикнали от дълго време.

Бившата Пулевица се чекне дибидюс, с цел да изкара някой лев, тъй като певческата й кариера от дълго време е в предишното. Да, тя се прави, че има още участия, само че нито е вадила скоро шлагер, нито нищо. А клиентите на заведенията, които са я слушали последно, настояват, че е огромна досада.

Ако продължава с лекото си държание в нета обаче, Андреа рискува да остане още веднъж сама, защото новото й гадже Емре Йозмен едва ли ще желае другарка парцал. Знаем, че той е измежду най-желаните турски артисти и се загаджи с нашенката по време на фотосите на неин клип.

Да, Андреа не го прави с други мъже в платформата, само че е задоволително и че си демонстрира цялата карантия. Нещо, за което очевидно от дълго време имаше копнеж.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: емре йозмен Кубрат Пулев Онли фенс Андреа турски актьори
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР