Бившата на Димитър Рачков – Анита, се сгоди за милионера

...
Бившата на Димитър Рачков – Анита, се сгоди за милионера
Коментари Харесай

Анита на Рачков приключи да се труди като брокер

Бившата на Димитър Рачков – Анита, се сгоди за милионера Никълъс Стемпер, по прякор Нико Еврика Бец. Блондинката разгласява видео с сантименталната изненада и предлагането за брак на богаташа. На видеото се вижда по какъв начин мъж и жена извеждат Анита в двор, а тя е със завързани очи. В двора я чака обичаният й, който държи голям букет. На земята има листенца от рози, а в профил – червени балони с формата на сърце. Двамата се прегръщат, а по-късно дружно пускат балоните във въздуха. „ Късметлийка съм да бъда твоя. Казах „ да “, написа Анита под клипа.

Двамата се познават от капиталовите планове, с които се занимават. След раздялата с Рачков на Анита й се наложи да стартира работа като брокер, само че май към този момент е завършила с това си занятие, тъй като непрекъснато пътува с годеника си. 

Ник Стемпер, който е началник на голяма компания за опазване на здравето, към този момент е трансформирал статуса си във фейсбук и е „ благоприятен “, а на профилната си фотография виждаме по какъв начин държи ръката на Анита. Той е с 21 години по-голям от Анита, на 45 е, милионер, роден в Делафилд – щата Уисконсин, и обича охолния метод на живот. След като приключва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в огромна здравна компания, а от няколко години управлява водещата международна компания „ Санофи “. Макар да е американски вложител, Нико работи най-вече в Истанбул и арабския свят.

Близки до силиконката споделят, че тя не можела да се нахвали от милионера, който я носел на ръце и я засипвал със скъпи дарове, за разлика от Рачков, който бил доста по-стиснат. На нея към този момент не й се налагало да работи за мизерни пари, тъй като бъдещият й мъж има солидни банкови сметки. Силиконката от Хасково още не се е срещнала със фамилията на Ник, само че родителите на богаташа не одобрявали избора на наследника си.

„ Няма да ми е водиш тук тази модифицирана и изрисувана златотърсачка! “ – възкликнала майката на Стемпер, който в края на тази година ще стане на 46 години, а булката му ще навърши 25 през лятото.

Шоуменът Димитър Рачков бе първата сериозна връзка на Анита, само че двамата се разделиха без кавги при започване на 2023 година След като скъсаха, русокоската стартира да се среща със заможни господа против твърда цена от хилядарка на час. Именно по този метод тя се е срещнала и с сегашния си избраник, одумват я в светските кръгове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР