Бившата на Борис Солитарийски буквално се прероди след раздялата с

...
Бившата на Борис Солитарийски буквално се прероди след раздялата с
Коментари Харесай

Борис Солитарийски е неутешим: Вижте какво съобщи бившата му

Бившата на Борис Солитарийски безусловно се прероди след раздялата с него. Живее в безоблачен Маями, където се омъжи, а през днешния ден разгласи, че е  бременна. Тя се осмели да показа пола на бебето.

Красивата Аделина към този момент самоуверено носи семейството Димитрова. Тя не стопира да притегля вниманието с всичко, което разгласява в обществените мрежи. С последния си пост заяви огромната вест.

" Момче е! ", е написала единствено изкусителната брюнетка, която не крие щастието, което изживява в последните години в персонален проект.

Красивата й дъщеричка Ема е най-щастлива, че ще си има братче.  Преди време Аделина съобщи, че е признателна на Борис, че й е разрешил общото им дете да живее с нея в Америка.

" Това беше доста благородно от негова страна и аз му благодаря. Оцени обстоятелството, че тук е доста по-спокойно и тя ще може да получи по-добро обучение и реализация ", сподели хубавицата.

Причината за техния бракоразвод била., че осъзнали, че са прекомерно разнообразни и не са един за различен.  Химията от дълго време била изчезнала.

Борис Солитарийски обаче безусловно рухна след развода. Той доста страдал за проваления си брак и че не може да види детето си. Певецът е забелязван постоянно по нощните клубове да се налива с алкохол.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР