Бившата му приятелка Десита пусна дует между двамата, които не

...
Бившата му приятелка Десита пусна дует между двамата, които не
Коментари Харесай

Незабравим! Луд скандал между изгори на Денис Теофиков

Бившата му другарка Десита пусна дует сред двамата, които не е предаван до в този момент. Това ядоса до краен лимит последното му гадже – гримьорката Алекса. Малко след премиерата на „ За малко “ гримьорката пусна няколко сторита, с които демонстрира, че Десита  не е означавала нищо за артиста. Женската  завист е във вихъра си и не се знае до каква степен ще се разпростре.

Алекса написа, че няма смисъл от думи и фукане и всичко е повече от ясно. Тя качи фотография от пръста му, на който е татуирана буквата „ А “. С това желае да покаже, че е дамата с основно „ Ж “ за Денис. Истинската причина за свадите е, че гримьорката се нервира, че фамилията на артиста желало за снаха Десита. Те не одобрявали връзката им и за това на погребението станал заплашителен скандал и Алекса не спряла да упреква родителите на Денис.

Това ескалирало злобата на последната другарка на Теофиков. Една от версиите за гибелта на младото момче е, че се хвърля след скандал с нея. Мистерията остава неразгадана, само че не дава покой на родителите му.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР