Бившата моделка и репортерка в предаването на Гала - Маги

...
Бившата моделка и репортерка в предаването на Гала - Маги
Коментари Харесай

Хотарена: Репортерка напусна Гала, отдаде се на здрави тренировки

Бившата моделка и кореспондентка в предаването на Гала - Маги Желязкова, хвърли в шок сътрудниците си, както и феновете с това причудливо решение,а точно - да се отдаде напълно на бодибилдинга.

Доскоро тя се изявяваше като кореспондент наред с Деси Цонева, само че изненадващо нейни материали не са предавани от есента. Близки до къдрокосата брюнетка издават, че в действителност тя сама се е отказала от малкия екран, тъй като заплащането й било обидно малко. И в този момент има време да се посвети напълно на огромната си страст - бодибилдинга. 

" Ако преди знаех, че суетата ще се отдалечи толкоз внезапно от мен, щях да кажа, че е това е невероятно! Избягах от всичко подправено и получавам всичко от спорта. Защо толкоз закъснях? Колко доста ми взе това... медийното и какъв брой доста имам в този момент! "  споделя Маги с приятелите си в обществената мрежа.

От думите на брюнетката излиза наяве, че тя към този момент желае да е надалеч от светлините на прожекторите и светската суетност, което ще й даде чудесната опция да работи върху себе си толкоз, колкото й се желае. Меракът й е да се явява на надпревари по бодибилдинг, написа " Хотарена ". 

Добре знае се, че към този момент някогашната кореспондентка на Гала от години всекидневно се поти над щангите, нищо, че зложелателите й непрекъснато коментират, че е на път да замязя на екшън героя Рамбо. 

Доскоро хубавичко брюнетка изглеждаше прелестно стегната, само че в последно време напълно е изгубила женствените си форми и вместо тях показва страховити напомпани бицепси, на които евентуално биха завидели много мъже.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР