Бившата моделка и настояща фолк певица Палома Митева, станала известна

...
Бившата моделка и настояща фолк певица Палома Митева, станала известна
Коментари Харесай

Протеже на Анелия се сгоди, предизвика бурна завист СНИМКА

Бившата моделка и сегашна фолк певица Палома Митева, станала известна най-много с другарството си с примата на чалгата Анелия, се сгоди. Това стана ясно от профила й в обществената мрежа, където сподели половинката си.

За новата вяра на чалгата не беше известно дали е обвързана, само че явно с днешна дата тя избира да разгласи романса си, с цел да предотврати бъдещи свалки и офанзиви от представители на мощния пол.



Тези дни брюнетката разгласява фотография с обичания мъж, на която се целуват буйно, само че не излиза наяве по какъв начин е неговото име и изобщо какъв му е казусът.

Под фрагментът обаче заваляха пожелания, а измежду първите мнения напряко й честитиха годеж. Намериха се и хора, които да оплюят афиширането. " Малко ми е изкуствено ", установяваха някои, както и: " Какъв годеж, всичко е заслон ".

Певицата обаче не се сдържа и отвърна на нападката по този начин: " Недей да тъжиш, миличка. Все в миналото и ти ще срещнеш някой.... в случай че не.. върни се тук отново да коментираш ".
Свързани вести Анелия претърпя тотална смяна. Каква е повода? СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР