Бившата миска Славена Вътова навърши скоро 35 години, които обаче

...
Бившата миска Славена Вътова навърши скоро 35 години, които обаче
Коментари Харесай

Близки до Славена Вътова: Не е на себе си и изход няма, но сама си е виновна!

Бившата миска Славена Вътова навърши скоро 35 години, които обаче отпразнува сама. Е, не напълно сама, за благополучие, а първо с децата си, след това с приятелки - само че единствено и само дами. И повода за това не е нейното предпочитание, тя не прави моминско празненство... а фактът, че мъжете към нея се изпариха до един.

Славена е дефинитивно наритана от брачна половинка си Юлиян Цолов, който много я изтърпя, даже повече от естественото. Всички знаем какви бяха проблемите им - всеобщите изневери на Вътова и фактът, че Юлито скъса джоба, банкрутира и бе разследван за измами. В мига, в който се оказа със запорирани сметки, Славена, която преди се криеше, стартира да си ляга с разнообразни мъже напълно показно.

Последният й ухажор е прочут в подземния свят, само че скоро я нарита - в дословен смисъл, тоест - наби я и я изгони, тъй като й се насити. Лошото е, че славата на Славена се носи из цялата столица и все по-малко са мъжете, които желаят контакт с нея.

" Нали се сещате, че и женкарите си сортират?! Първо - знаят ли я с кого е била и дали няма да им лепне нещо, второ - знаят я, че е лека в нрава и дружно с тях ще пусне на още трима и трето - просто й нямат уважението. Тя е изпаднала в рецесия поради това, само че сама си е отговорна ", разясняват близки до нея източници.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Славена Вътова Юлиян Цолов миска мъже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР