Бившата мисис България и състезател по конен спорт Екатерина Велчева

...
Бившата мисис България и състезател по конен спорт Екатерина Велчева
Коментари Харесай

Бившата мисис България Екатерина Велчева е системно пребивана от мъжа си

Бившата мисис България и играч по конен спорт Екатерина Велчева е била редовно пребивана от мъжа си Александър Кръстев. В началото на 2020 година тя се е разделила с мъжа си, а от 30 ноември предходната година не е виждала 4-годишната си щерка, която живее при татко си в квартал " Враждебна ". Въпреки решението на съда, че детето би трябвало да живее при майка си, би трябвало да мине административен период и частен правосъден реализатор да го изведе от вкъщи на някогашния мъж на Екатерина. 

Не съм виждала детето от 30 ноември предходната година. Тогава нейният татко Александър Кръстев пристигна пред блока на родителите ми, атакува ме и ме заплаши, че ще ме убие, в случай че не не му дам детето. Удари ме, сграбчи детето и избяга. Оттогава детето е в дома на татко й в столичния квартал " Враждебна ". Успях да го чуя единствено един път по телефона, детето плачеше и ми сподели: Мамо, обичам те доста. Страх ме е от тати, тати бие баба, рева непрекъснато. След това бащата сграбчи телефона и аз повече не можах нищо да чуя. Той има ограничаваща заповед от Софийски Районен съд, според която му е неразрешено да ме приближава на по-малко от 100 метра по закона за отбрана от домашно принуждение, както и да се въздържа от такова по отношение на щерка ми, разкри Екатерина за Нова Тв.

Полицията счита, че по думите на бащата аз съм му дала доброволна детето, само че това не е по този начин. Аз не съм желала той да идва на 30 ноември предходната година пред боката. Докато живях с него, той ме нападаше, биеше ме и ме наскърбяваше. Седем тъжби съм пуснала в Пето Районно, четири медиински съм си извадила. Получавала съм плесници, била съм със сцепена джука, пребиваше ме постоянно, имала съм синини по цялото тяло, рани в главата, риташе ме в гърба, риташе ме на всички места. Още когато стартира да ме малтретира и тормози за най-дребни неща, заведох три каузи за домашно принуждение, сподели още Екатерина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР