Бившата Мис САЩ Чесли Крист почина на 30-годишна възраст, пише

...
Бившата Мис САЩ Чесли Крист почина на 30-годишна възраст, пише
Коментари Харесай

Бивша Мис САЩ се самоуби

Бившата Мис Съединени американски щати Чесли Крист умря на 30-годишна възраст, написа Insider.

Говорител на нюйоркската полиция удостовери пред Insider, че Крист е скочила от 60-етажна постройка в Манхатън, където е и живеела. Това се е случило през вчерашния ден.

Крист, която завоюва купата Мис Съединени американски щати през 2019 година, представлявайки Северна Каролина, беше на 30 години.

В изказване, изпратено до Insider, фамилията на Крист показва убеденост, че нейното влияние ще продължи и след гибелта й.

„ В опустошаване и огромна тъга споделяме гибелта на нашата обичана Чесли. Голямата й светлина беше тази, която въодушевяваше другите по света с нейната хубост и мощ. Тя се грижеше, обичаше, смееше се и блестеше “, написа в него.

Крист е работила и като кореспондент в Extra TV. В изказване, изпратено до Insider, представител сподели, че компанията е унищожена от новината.

Според източник на New York Post Крист е оставила записка в която написа, че желае да остави всичко на майка си.

Часове преди гибелта си Крист показа последната си обява в Instagram. Описанието й гласи: „ Нека този ден ви донесе отмора и мир “.

Крист оферираше и адвокатски услуги про боно за клиенти, които излежаваха прекалено доста време за закононарушения на нищожно равнище, свързани с опиати. Тя оказа помощ за освобождението на човек, наказан на пожизнен затвор.

Крист прекара години в набиране на средства за организациите с нестопанска цел Dress for Success и Big Brothers Big Sisters of America.

През 2019 година тя стана част от историческия миг, в който все цветнокожи дами завоюваха титилите Мис Вселена, Мис Съединени американски щати, Мис Тийнейджър Съединени американски щати и Мис Америка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР