Бившата министърка на вътрешните работи Гордана Янкулоска вчера следобед бе

...
Бившата министърка на вътрешните работи Гордана Янкулоска вчера следобед бе
Коментари Харесай

Ексминистър на вътрешните работи на С. Македония влезе в затвора за 4 г.

Бившата министърка на вътрешните работи Гордана Янкулоска през вчерашния ден следобяд бе откарана в пандиза ”Идризово ”, където ще излежи присъдата си от четири години за пазаруването на блиндиран мерцедес в делото ”Танк ” на някогашната Специална прокуратура, оповестява ”Независен весник ”, представен от БНР.
Янкулоска бе наказана на шест години затвор, само че Апелативният съд понижи присъдата на четири години. За същия случай е наказан някогашният министър председател Никола Груевски на две години затвор, само че той избяга в Унгария няколко дни преди да се окаже зад решетките, припомня изданието.

Тя е първият министър от държавното управление на Никола Груевски, която влиза в пандиза по делата, които стартира Специалната прокуратура.

" Гордана Янкулоска е жертва на несправедливостта и политическото гонене на мафията на Заев. Янкулоска отива в пандиза за автомобил, който вози и употребява Зоран Заев и неговата мафия в това време, когато същата тази власт харчи над 8 милиона евро за служебни коли ", съобщи опозиционната ВМРО-ДПМНЕ, написа вестник " Нова Македония ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР