Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова излезе с позиция във

...
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова излезе с позиция във
Коментари Харесай

Скандалът се оплита: Ангелкова каза, че познава Коцев едва от година

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова излезе с позиция във връзка със фотосите, публикувани в общественото пространство, на които е в компанията на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и единия от арестуваните за контрабанда при акцията в Агенция " Митници " - Стефан Димитров. Ангелкова твърди, че познава Коцев от по-малко от година, само че на никое място не отхвърля ясно, че на фотосите не е тя, нито пък изяснява подтекста и обстановката, в която са направени, в случай че е тя.





На една от фотосите, излезли през вчерашния ден, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев се хвали със безценен часовник, а до него седи жена, която съмнително доста наподобява точно на някогашната министърка на туризма, единствено че преди корекциите на носа и другите разкрасителни интервенции, на които се подложи Ангелкова през последните годни. На друга са тримата със Стефан Димитров - упрекнатият в контрабандна активност, отново преди интервенцията на носа. Това опонира на обясненията на Ангелкова, че познава Коцев единствено от година. 

Ето и позицията на Ангелкова: 

Във връзка с медийни въпроси, мнения и внушения желая да изясня следното:

Познавам господин Живко Коцев по-малко от година. За този къс интервал сме се виждали както на обществени събития, по този начин и по мотиви. Никога не съм се интересувала и не знам детайлности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и Министерство на вътрешните работи привкус. Подчертавам, че нямам информация за активността на хора, свързвани с господин Коцев.

Моята работа е най-вече в чужбина, а в България не осъществявам никакви професионални действия, свързани с администрация и институции, с цел да не сътворявам декор и спекулации заради биографията ми в изпълнителната власт и политиката.

Нямам какво да укривам, само че отхвърлям да влизам в политическа конспирация и името ми да бъде употребявано от политически съперници в какъвто и да е тълкувателен подтекст. Ще спомагам на способените органи с истината, в случай че бъда потърсена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР