Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е посипана със златен

...
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е посипана със златен
Коментари Харесай

Майбах на Вальо Златев развозва Николина Ангелкова

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е посипана със златен дъжд от новия си бизнес сътрудник – досегашния необут на „ Лукойл “ за България и сегашен туристически магнат Валентин Златев.
Освен голямата заплата от 30 000 лв., която ще прибира Ангелкова като част от Съвета на шефовете в туристическото сдружение на Златев „ Тера Уей “, властната дама от Крумовград е получила и служебна лимузина „ Мерцедес Майбах “ от правешкия олигарх, с която гордо се разхожда из София.

Преди броени дни Ангелкова смая досегашните си подчинени в Министерството на туризма, откакто се появи с тузарската лимузина на стойност над 500 000 лв. на церемонията на осмите годишни награди, раздавани от ведомството, в 5-звездния хотел „ Шератон “ в центъра на София, написа „ Уикенд “.

Източници на изданието потвърдиха, че през последния месец Ангелкова е засичана неведнъж да се вози в баровското возило, което й било предоставено за прилагане дружно с персонален водач от Вальо Златев.

Някои даже настояват, че Николина Ангелкова е миноритарен съучастник на досегашния началник на „ Лукойл “ в новостроящия се 5-звезден хотел в Танзания Kempinski Longoza Lodge в Националния парк Серенгети. Строежът на хотела в Танзация започва преди няколко месеца, като съгласно формалната информация инвестицията, която ще направи Валентин Златев, е в размер на 72 милиона $.

Смущаващата детайлност към назначението на Ангелкова в директорския ръб на туристическата империя на Валентин Златев е събитието, че в качеството си на министър на туризма напролет на 2018 година тя е подписала контракт за отдаване на концесия на морския плаж Свети Влас на „ Тера тур Сървиз “, а също така е категоризирала два от морските хотела на Златен, заобикаляйки куп административни процедури.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР