Бившата манекенка Маги Желязкова, която вече носи фамилията Сидерова, след

...
Бившата манекенка Маги Желязкова, която вече носи фамилията Сидерова, след
Коментари Харесай

Спука ли се силиконът на Маги Сидерова?


Бившата манекенка Маги Желязкова, която към този момент носи семейството Сидерова, откакто се омъжи наново, ще приключи годината с нов бюст.

 

Самата тя се похвали, че е подменила силиконовите си импланти с нови. Причината за това обаче не е, че единият от тях се е спукал, а че е пристигнало времето им за замяна, защото са изтекли 10 години.

Към днешна дата тя към този момент има по 400 кубика във всяка гърда и е повече от удовлетворена от резултата.

 

След като преди три години завърши с телевизионните си изяви, Маги се захвана с най-голямата си пристрастеност – бодибилдинга. Запознати показват, че сама се отказала от репортерстването в „ На кафе “, защото заплащането било доста ниско, само че към днешна дата е щастлива, че е надалеч от тази суетност.

 

Недоумява само за какво е бавила толкоз дълго време тази смяна, поради какъв брой доста й е лишила суетата и какъв брой доста й дава спортът. Тя освен влага всичките си старания във фитнес залата, а има намерение отсега нататък да се явява на надпревари по бодибилдинг.

Според зложелателите й, Маги е напът да замязя на екшън героя Рамбо.

 

До наскоро тя изглеждаше прелестно стегната, само че истината е, че към днешна дата от дълго време е изгубила женствените си форми – напомпала е бицепси като културист, а на яките й плещи могат да завидят редица мъже. Според осведомени тя се е запалила по интензивните тренировки около брачна половинка й Георги Сидеров, който е някогашен чиновник на ГДБОП и изявен фитнес фанатик.

 

Маги постоянно разгласява свои фотоси, с цел да се похвали със стегнатото си тяло, само че истината е, че провокира и значително рецензии. Тя освен спортува всекидневно, а и приема цялостен куп хранителни добавки, с цел да е във висша форма. Освен всички добавки, тя продължава да приема и медикаментите за щитовидната й жлеза, откакто преди време претърпя интервенция.  

Източник: Уикенд

 


Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР