Бившата любима на Калин Врачански – Александра Стоянова, която се

...
Бившата любима на Калин Врачански – Александра Стоянова, която се
Коментари Харесай

Бившата на Калин Врачански продава тузарски апартаменти

Бившата обичана на Калин Врачански – Александра Стоянова, която се изявяваше като художничка, до момента в който беше с артиста, е решила да се преквалифицира. Тя е станала брокер на първокласни недвижими парцели. Новата си работа русокоската е почнала при започване на тази година. 

Хубавата Александра беше гадже на Калин Врачански в продължение на години, само че артистът твърдо държеше на мистерията към тази своя връзка. Заради това младата русокоска не съумя да се възползва от неговата популярност, както вършат доста други половинки на звезди. Тя нито стана инфлуенсърка, нито се прочу в малкия екран, нито се преквалифицира в актриса, сценарист и продуцент, както да вземем за пример Райна Караянева – някогашната обичана на Башар Рахал. Александра си работеше спокойно и добродушно като учителка по изобразяване в ателие за изобразяване с вино.

Миналото лято Калин разкри, че е скъсал с момичето. Не е ясно по какви аргументи са се разделили, само че той към този момент има друга възлюбена, а Алекс – друга работа. Тя е измежду най-новите попълнения в столична организация за търговия с първокласни недвижими парцели. От формалния уебсайт на компанията излиза наяве, че е прикрепена към мениджъра на екип " Международни пазари ", което значи, че най-вероятно ще се занимава с сделки зад граница.

Макар че бизнесът й до скоро беше обвързван с изобразяване, от визитката й във компанията излиза наяве, че по обучение е маркетинг експерт и в това време – психоаналитик. Бакалавърската й степен е по маркетинг, а магистърската – по психоанализа. В продължение на 7 години е живяла в Ню Йорк, където е работила в областта на услугите в разнообразни компании. Точно каква активност се крие зад тази дефиниция, не е ясно.

В България се връща преди 5 години и отваря своето ателие за изобразяване. По същото време се разчува и за връзката на Калин Врачански с нея. Новината гръмва, откакто артистът се появява с русокоската на премиерата на сериала на Нова тв " Господин Х и морето ". Той извършва основната роля в продукцията. Александра тогава споделя пред публицистите, че е с Калин от много време, само че двамата не обявяват любовта си. Явно е била от разстояние.

Стоянова вероянно към момента поддържа връзка с хора от обкръжението на звездата, тъй като единствено преди седмица я видяхме като посетител в ресторанта на предаването на Нова тв Hell`s kitchen. Там беше настанена на обща маса с Диляна Попова – някогашна жена на Асен Блатечки, с който Калин Врачански постоянно работи. Другата дама на масата беше моделката Лиляна Станаилова, чието име също е обвързвано с Блатечки. Тя извършва основната женска роля в екшъна " Бензин ", който Асен режисира. Това дава мотив да се мисли, че за Александра концепцията за гласност не е толкоз непозната, колкото изглеждаше, до момента в който въртеше обич с Врачански. Макар и да се е насочила към специалност надалеч от светлините на прожекторите, тя към този момент не заобикаля телевизионните камери, а в противен случай – съзнателно се изправя пред тях. Възможно е да счита, че това може да й помогне в търговията с недвижими парцели.

Любопитно е какъв брой доста дами от родния елит и неговата външна страна стават брокери на къщи, жилища, офиси и апетитни имоти. Най-известните измежду тях са някогашната моделка и актриса Ирена Милянкова и някогашната мис България Ивайла Бакалова. Причината е, че дамите получават много вкусен % комисионна при осъществяване на договорка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР