Бившата жена на рапъра 50 Cent Дафни Джой го обвини

...
Бившата жена на рапъра 50 Cent Дафни Джой го обвини
Коментари Харесай

Бившата жена на 50 Cent била секс работничка на P Diddy

Бившата жена на рапъра 50 Cent Дафни Джой го упрекна във физическо и полово принуждение, откакто той се опита да получи еднолично настойничество над 12-годишния им наследник, осведоми Page Six.

" Нека сложим действителния фокус върху твоите зли дейности, свързани с изнасилването и физическото принуждение над мен ", написа тя в Инстаграм.

37-годишният модел, изявяващ се в платформата за възрастни OnlyFans, съобщи, че Къртис Джаксън, както е същинското име на Фифти, " всява безпорядък и полуда в живота на хората, до които се докопа ". В профила си показа още, че за две години той е гледал детето им тъкмо 10 пъти. " Изморих се да построявам пред сина ни имидж, който той (50 Cent) не е заслужил ", сподели още тя.

Рапърът също излезе с изказване по проблема: " Последните подправени и безпочвени обвинявания от страна на Дафни Джой явно са в отговор на решението ми да желая еднолично настойничество над сина ми. Той е мой главен приоритет и запазването му в безвредна среда е единственият ми фокус в този миг. "

Борбата сред Джой и Къртис за настойничество над малолетното им дете идва, откакто стана ясно, че Дафни е била секс работничка на 54-годишния Шон " Диди " Комбс. Според правосъдни документи получени за Page Six, Джой и още три дами са били дамите, за които Комбс " се хвалел ", че им плащал " месечна заплата " за работата си, написа dir.bg. 

" Предвид развиването на събитията и новината за присъединяване на Дафни Джой в правосъдното дело на Диди, Къртис ще желае еднолично настойничество над сина си ", съобщи непосредствен до рапъра пред Us Weekly.

Припомняме, че сега против Диди се водят няколко каузи за полов тормоз и трафик на хора. А наскоро федерални сътрудници обискираха парцелите на рапъра в Лос Анджелис и Маями в границите на следствието. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР