Бившата жена на милионера Йордан Динев - Зорница Петкова, от

...
Бившата жена на милионера Йордан Динев - Зорница Петкова, от
Коментари Харесай

Бившата жена на Йордан Динев заработва с плетене

Бившата жена на милионера Йордан Динев - Зорница Петкова, от заран до вечер плете ръчно меки одеала, разбра HotArena.

Първите модели изплела за най-близките си - тримата си синове, само че след това решила да покаже няколко в своя бутик за сувенири в Несебър. Те доста се харесали и поръчките заваляли. Тя държи да си ги прави сама, без да си наема екип, с цел да носят нейния почерк. 

" Всичко стартира един следобяд през януари тази година. Бях на посетители на моята другарка рускиня Ирина и до момента в който пиехме чай аз я попитах дали не скучае сама в България. Тя се усмихна и ми показа за новото си занимание - плетене на ръце, без куки и обръчи. Реших и аз да се науча и да сътворявам разнообразни модели ", споделя пред Галерия Зорница. Още на другия ден си купила няколко цвята и се обадила на Ирина с молба да я научи да плете без куки. Бързо схванала тънкостите и постоянно ще помни белия шал, който направила на идващия ден. 

Така решила да зарадва междинния си наследник с одеало, което да вземе в Австрия със себе си. След това оплела едно и за дребния си наследник, след което зарадвала с различен модел и огромния си правоприемник Иван, който към този момент е на 20 години. Започнала да се рови в интернет, да открива нови техники и да опитва. В момента тя напълно се е посветила на новото си занятие. Още до момента в който беше с олигарха Йордан Динев, тя блестеше по светските събития с маркови рокли, декорирани с нейни модели декорация от камъни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР