Бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова, най-накрая си

...
Бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова, най-накрая си
Коментари Харесай

Бившата на Иван от Фермата залюби съсед на Бойко Борисов

Бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова, най-сетне си откри мъж. Цели 10 години откакто се разведе с водещия и продуцент на риалитито " Фермата " по Би Ти Ви, брюнетката още веднъж се радва на щастлива връзка. Тя е с загадъчен мъж, за който се носят клюки, че е комшия на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Аферата на Вихра с мистериозния мъж, с който се среща, наподобява е напълно прясна. Отчаяната брачна половинка огласи новината предишния уикенд, когато сподели своя фотография с чаша вино в ръка, а против нея – мъжка ръка, която също държи вино. От коментар към фотографията излиза наяве, че въпросното пиво се употребява с Банкя. Запознати настояват, че адресът на новия мъж до Вихра бил наоколо до дома на Бойко Борисов. От фотосите, които някогашната тв водеща демонстрира, наподобява, че жилището е доста уютно, обзаведено с добър усет, а мебелите са напълно нови. Кухнята сякаш съвсем не е употребена. Явно или постройката е строена неотдавна, или напълно скоро в нея е юридически ремонт.

Съдейки по това, което брюнетката афишира обществено, тя и новата й тръпка май си вършат вечери на четири очи в това жилище всеки уикенд. Това стана ясно от фотоси, които Вихра разгласява от време на време от ноември насам, като не пропуща да обясни тъкмо какво поставя на масата за новия си обичан. Миналия уикенд да вземем за пример му е правила брускети. Влюбените са се черпили с моцарела, прошуто, бейби царевички, авокадо, чери домати и разнообразни други вкусотии, които са задоволително засищащи, с цел да убият чувството за апетит, само че в това време и задоволително леки, с цел да не им се доспи след вечеря. Както по филмите, до момента в който са приготвяли масата, Михра и мъжа до нея са вдигали тостове с бяло вино. Брюнетката прецизира, че се е готвило " с обич ", от което недвусмислено излиза наяве тъкмо какви са връзките й с индивида от Банкя.

Седмица по-рано двойката се е хранила с пълнени чушки, приготвени по специфична рецепта, като майсторът в кухнята още веднъж е била Вихра. Тя прецизира, че вечерята е приготвена " за специфичен човек ". По думите на разведената дама, обичаният й от Банкя я черпи с вино от ананас. Макар че от много време се знае, че тя е скарана с черпака, новата половинка очевидно я е въодушевила да научи някои предписания. Твърде евентуално е поради късия си стаж край печката да не може да се мери с настоящата жена на Иван Христов – Ирина Тенчева, за която се твърди, че въртяла единствено гурмета. Но значимото в тази ситуация не е количеството на храната, а любовта, с която е приготвена.

За първи път в живота си Вихра среща мъж, поради който има предпочитание да постави престилката и да се научи да готви. До този миг тя редовно е отказвала да си губи времето с манджи. Не го е правила нито поради Иван, нито поради който и да е различен човек в живота си, в това число за щерка си Ава, която към този момент е на 16 години и по този начин или другояче няма искания към кулинарните качества на майка си. На 45-годишна възраст очевидно е пристигнало време обезверената брачна половинка да се научи да прави и това.

Откакто Иван я остави преди 10 години, с цел да се ожени за Ирина Тенчева, брюнетката не е имала връзка, която заслужава да бъде оповестена публично. Според слуховете, най-сериозното й въодушевление през този дълъг интервал от време е било с предшественика на Христов в леглото й – починалият към този момент режисьор от Българска национална телевизия Милан Кузов, който е женен още когато се среща с нея. Говори се, че 23 години по-възрастният от нея мъж бил най-голямата обич в живота на Вихра до срещата с индивида от Банкя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР