Бившата жена на Башар Рахал - Калина, залюби чернокож, видя

...
Бившата жена на Башар Рахал - Калина, залюби чернокож, видя
Коментари Харесай

Бившата на Башар Рахал залюби чернокож

Бившата жена на Башар Рахал - Калина, залюби негър, видя HotArena.

Новият на продуцентката е тъмнокож американец на забележима възраст към 50-те. Калина е разгласила няколко фотоси с него в персоналния си профил в инстаграм и множеството й приятелки разясняват, че са „ доста сладка двойка ”. Бившата половинка на Рахал от години живее в Ел Ей и се радва на сполучлива кариера. Актуалният й сътрудник е един от водещите в американската телевизия KTLA, в която хубавицата работи като изпълнителен продуцент на утринния блок и съгласно осведомени двамата са дружно от към година.

Калина и Башар имат две дъщери в тийнейджърска възраст, които към този момент привикнали със обстановката и приели, че родителите им са разграничени. Преди години фамилията отпътува за Съединени американски щати дружно, само че Башо се върна в България, с цел да се осъществя като артист. У нас той съумя да се наложи като име, до момента в който в Америка не му провървя. Той се задоволяваше единствено с епизодични функции в треторазрядни продукции и по този начин и не съумя да се добере до Холивуд. За разлика от него, някогашната му се уреди с добреплатена работа в малкия екран и устрои живота си в Лос Анджелис.

В началото съпрузите опитваха да поддържат връзка от разстояние, само че с времето се отчуждиха и всеки по своя път. През последните години бракът им бе отворен, само че в този момент и двамата решили, че е извънредно време да се разведат публично. Рахал е прочут с многочислените си случки с разнообразни красиви актриси, измежду които Ралица Паскалева и Елен Колева, но единствено последната му тръпка Райна съумя да се задържи толкоз дълго до него. Те се срещнаха около взаимната си работа в „ Лотария България " - през 2016 година Башар стана водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, само че това не му попречило да флиртува настойчиво с нея и да я направи своя държанка. Когато почнала интимната им спекулация, Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. По всичко проличава, че случката й с Рахал е причина за разлъката.

Запознати издават, че връзката на Райна с артиста става все по-сериозна. Те са неразделни и живеят под един покрив. Той я срещнал с всичките си сътрудници и другари, даже я уредил с роля във кино лентата „ Завръщане ", на който е продуцент.

Двойката постоянно пътуват по света дружно - до момента са посетили Тайланд, Бали, Виетнам, Ливан. Стройната красавица постоянно разгласява фотоси от пътешествията си в обществената мрежа, а към този момент си разрешава да пуска и любовни фрагменти с Рахал. На един от фотосите двамата са прегърнати на форна на оризови плантации на остров Бали, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР