Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, която скочи от шестия етаж преди

...
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, която скочи от шестия етаж преди
Коментари Харесай

Цвети Стоянова скъса с гаджето

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, която скочи от шестия етаж преди три години и изчезна от светското пространство, най-изненадващо се снима в новия клип на фолк артиста Константин.

Тя извършва основната роля във видеото, което наподобява на истински екшън филм. Двама професионални киногримьори работили по визията на Коцето цели четири часа. Режисурата на лентата е поверена на нашумелия режисьор Кирил Киров – Кико. Коцето се спрял на Цвети, тъй като бил уверен, че тя ще провокира интерес с появяването си след своето дълго неявяване и трагична орис.

В клипа тя скача от прозорец, нещо, което е претърпяла и в реалност.

Тя обаче се държала много необичайно и не разговаряла с съвсем никого от екипа на клипа по време на съвсем целодневните фотоси, написа Галерия. Вероятно мрачното й въодушевление се дължи на любовните и професионални несполуки в живота й напоследък.

След злокобния случай Цвети пусна своя фешън марка, на която разпореждаше огромни очаквания. Уви, бизнес начинанието й претърпяло неуспех и не се радва на огромен триумф. Сега хубавицата образова деца по художествена гимнастика в частен клуб в Бояна.

Тя претърпяла надалеч по-тежко любовния си крах, тъй като от ноември предходната година е разграничена дефинитивно с дългогодишното си гадже – вратаря на Локомотив София – Александър Любенов, с който бяха дружно от 2013 година

Разлъката им изненада мнозина, тъй като двамата бяха дружно съвсем шест години и възнамеряваха женитба. Дори самата Цвети е споделяла, че желае да имат и деца. Затова разлъката им я сринала душевен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР