Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и носителката на титлата Miss Top

...
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и носителката на титлата Miss Top
Коментари Харесай

Нов инцидент с бившата гимнастичка Цвети Стоянова!

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и носителката на купата Miss Top of the World и понастоящем журналистка Елизабет Методиева са потърпевши при злополука в София. 

Инцидентът е станал в петък вечер, 28 април, на оживено кръстовище в столицата, а за него описа журналистката. Двете със Стоянова пътували към Студентски град след концерт на Миро.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен водач опустошава задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков " в " Мусагеница ".

Момичетата са блъснали главите си при злополуката, като Стоянова е откарана в " Пирогов ". 

" Карахме постепенно, даже се шегувахме, че по " Цариградско " се движехме с 40 км/час. На кръстовището при " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков " минахме на зелен светофар, само че в този момент видях, че против нас идва кола, която минава на червен светофар. 

Дадох мощна газ и това може би ни избави. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много мощен и тежък удар беше. Колата ми е тотал вреда ", описа Методиева, представена от gong.bg.

" Полицаите на мястото ни споделиха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, с цел да удари задницата на колата ми... ", добави журналистката. 

" Цвети беше откарана в " Пирогов ", към този момент е вкъщи си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на обзор в Окръжна болница ", добави Методиева, която се надява да спре войната по пътищата и водачите да ръководят колите си със съобразена скорост. 

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова неведнъж е споделяла, че живее втори живот след случая, след който оцеля по знамение. Красавицата беше на косъм от гибелта след скок от шестия етаж на 14 юни 2016 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР