Бившата гимнастичка Катрин Тасева събра очите на плажуващите в Гърция.

...
Бившата гимнастичка Катрин Тасева събра очите на плажуващите в Гърция.
Коментари Харесай

С тяло на богиня: Катрин Тасева е по-красива след раждането на сина си

Бившата гимнастичка Катрин Тасева събра очите на плажуващите в Гърция. Младата майка сподели изваяно тяло тъкмо три месеца след раждането на първото си дете.

Златното момиче наподобява сензационно, цъкат разпозналите я почиващи. Тасева е свалила качените по време на бременността килца. Нещо повече - гимнастичката наподобява още по-женствена и секси от преди. И не се свени да се покаже в буен червен бански.

" Същинска Афродита ", бе единствено един от мненията под фотография на чаровницата от ваканцията й.

Катрин роди дребния Николай на 9 юни. Таткото е годеникът на някогашната гимнастичка - сладкарският необут Станислав Сивков. Двамата са дружно от повече от година. Живеят главно в Асеновград, където избраха да отглеждат и наследника си.

В навечерието на Коледа Тасева получи вълнуващо предложение за брак. То бе направено в центъра на Пловдив. Няколко другари на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант " Ще се омъжиш ли за мен? ". Бъдещият баща падна на колене, без да се тормози от минувачите, напомня " България Днес ".

Раждането на малчугана малко понижи темпото на живот на Тасева. В последно време тя не поема гимнастически мастър класове. Вместо това се посвети в развъждането на сина си. Бебокът към този момент бе на първата си морска почивка на родното Черноморие през август. Сега в последните летни дни родителите му си откраднаха малко време в Гърция.

" През лятото има нещо красиво. И с лятото, красиво в нас ", разгласи Катрин.

Двамата с обичания й са избрали първокласен комплекс. Той е на самия бряг и разполага с всички вероятни екстри.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР