Бившата дясна ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ - Цветан

...
Бившата дясна ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ - Цветан
Коментари Харесай

Цветанов пред Карбовски се закани на Борисов: Ако бях министър, щях да го разследвам

Бившата дясна ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ - Цветан Цветанов даде напоително изявление в подкаста на журналиста Мартин Карбовски, в което не 3, а най-малко 30 пъти се отхвърли от лидера, на който беше правилен в продължение на десетилетие, съобщи Лупа.

Цветанов съобщи, че в никакъв случай не е бил от близкото обграждане на Бойко и му е бил правилен, само че самостоятелен, тъй като в никакъв случай не е бил държан с компромати. " Не съм изпъден от ГЕРБ, аз самичък си потеглих. Дадох на Борисов опцията да вземе политическото решение за бъдещето ми, само че той не пожела да го направи ", съобщи Цецо.

Водачът на " Републиканци за България " съобщи, че групировката му няма да взе участие на идните избори през април, защото е видно, че непрекъснатите вотове не носят нищо положително на страната. " Не е редно гласовете да се фрагментират. Аз очевидно съм декларирал поддръжката си за обединението ПП-ДБ. На предходни избори аз помогнах на Христо Иванов за първи път да вкарат народен представител от Видин ", твърди Цецо.

Според него отсъствието му от Народното събрание при първото присъединяване на избори през 2021 година се дължи на репресии от страна на Борисов. " За първи път се организираше избор до момента в който ГЕРБ е на власт. Мои хора по места бяха привиквани, съветвани да се откажат от поддръжката си за нас ", оплака се Цветанов.

Той твърди още, че като вътрешен министър в никакъв случай не се е занимавал с противозаконни действия и подслушванията с така наречен " Цецомобили " са медийна небивалица. " Бойко да си каже кой му е правил записи на срещите с всякакви предприемачи ", сподели Цв. Цв.

Политикът удостовери, че се гордее с работата си като вътрешен министър и с всички  знакови дела против " Килърите ", терористите от Сарафово и т. н. И е уверен, че постоянно се е управлявал от закона и е получавал единствено похвали от задграничните ни сътрудници. Запитан от Карбовски дали в случай че през днешния ден беше на поста, щеше да проверява Борисов, Цветанов се закле, че би се заел с фамозното шкафче на някогашния министър председател.

А на въпроса по какъв начин Бойко постоянно оцелява политически, Цветанов беше безапелационен: " Заради чудесно построената от мен партийна конструкция! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР