Бившата дуетна половинка на Миро от Каризма“ - Галя, чака

...
Бившата дуетна половинка на Миро от Каризма“ - Галя, чака
Коментари Харесай

Помните ли Галка от Каризма? Вижте я днес

Бившата дуетна половинка на Миро от „ Каризма “ - Галя, чака бебе от чернокожия си другар Роб. Галка към момента не е съобщила публично прелестната вест, само че коремчето към този момент ѝ проличава, написа " Галерия ".

``
реклама

От няколко години Галя се занимава със личен бизнес с кетъринг в Лондон. С дългогодишния си другар Роб по този начин и не подписаха брак, въпреки още преди 10 години се говореше, че ѝ е предложил.



Двамата се срещат около общия си интерес – музиката. Роб е барабанист, а Галка първоначално почнала като певица по пиано питейните заведения в Лондон. През последните няколко години тя се отхвърли от музикалната си кариера, създавайки уеб страницата за кетъринг, който се оказал много рентабилен.

Припомняме, че след разпадането на дует „ Каризма “ половинката на Миро изчезна от светския живот. Зли езици заговориха, че е влезнала в клиника за наркомани, а някои даже ѝ приписаха СПИН. Разочарована от неуместните злословия по собствен адрес, Галка се зарече повече да не се връща в България.
     Вижте тази обява в Instagram.         
Very Merry to you All
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР