Бившата Джулия Фокс на Кание Уест остави малко на въображението,

...
Бившата Джулия Фокс на Кание Уест остави малко на въображението,
Коментари Харесай

Бившата Джулия Фокс на Кание Уест разголи голо тяло в най-новата си противоречива визия, докато следва примера на Бианка

Бившата Джулия Фокс на Кание Уест остави малко на въображението, когато излезе на подиума в разкриващ транспарантен гащеризон на Paris Fashion Седмица, защото тя се осмели да се разголи като брачната половинка на Ye, Бианка Ченсори.

33-годишната актриса носеше голото облекло с пайети, с цел да се разноски за стилното ревю на Mugler Womenswear есен/зима 2024-2025 година в неделя в Париж. Джулия изглеждаше извънредно във футуристичното облекло, което демонстрираше цялата й страхотна фигура.

С косата си, пригладена обратно в сребристо/бял колорит, звездата имаше сребърни пайети, украсяващи лицето й, до момента в който позираше. Облеклото включваше стратегически ситуирани ресни, с цел да прикрие скромността й, скривайки гърдите й от погледа. В долната си половина тя носеше голи тонизирани прашки и държеше огромна черна чанта в региона на чатала си.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Джейми Фокс отхвърля обвиняванията в полово принуждение и твърди, че случаят „ в никакъв случай не се е случвал “

Джулия добави огромна бяла и среб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР