Бившата брадърка признава с охота, че е луд фен на

...
Бившата брадърка признава с охота, че е луд фен на
Коментари Харесай

Това Е Голямата Й Тайна, Ето Как Постига Перфектна Форма! Кристина Димитрова Разкри Уникалната Си Диета!

Бившата брадърка признава с ненаситност, че е вманиачен почитател на кулинарията и обича да си хапва с ненаситност. Тя събирала всевъзможни предписания, режела публикации от кулинарни списания, рови нон-стоп в Интернет за вкусотии.

С голяма приятност следяла кулинарните шоута по медиите. Отколе Кристина Димитрова била почитател на средиземноморската кухня и наблягала на морските блага. Но с изключение на нея и деликатно сортиране на храните и калориите, певицата гледа да не прекалява с манджите.

Освен това 57-годишната изпълнителка постоянно спортувала, като върви на тренировки по йога и плуване. Обожавала и туристическите походи в планината.

След ставане от сън чаровницата прилагала и друга известна техника за намаляване. Която трансформирала в табиет от години.

Тя незабавно пиела чаша с топла вода и билков чай, който свършвал до обяд. Кисело мляко с ленено семе и ядки било яденето, което хапвала по-късно. С него ускорявала метаболизма си и горяла мазнините, написа разкрития.ком.

Единственото обаче от което по този начин и не съумяла да се отърве било пристрастеността й към сладоледа. Това ледено прелъщение Криси обожавала. Затова решила да го трансформира в част от диетичното си меню, единствено и единствено да не нарушава хранителния си режим.

„ И тъй като избирам да трансформира дефекта в резултат, взех решение да съблюдавам „ сладоледена ” диета.

В нея три—четири дни ядеш единствено сладолед и пиеш вода. Свалят се бързо килограми, даже до 3 кила съм стигала ”, хвали се поп звездата. Най-много обичала в сладоледа й да има плодчета и ядки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР