Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” – босненката Цветелина Грахич, проговори

...
Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” – босненката Цветелина Грахич, проговори
Коментари Харесай

Грахич: Дадох всичко на "Шоуто на Слави", изчерпах се

Бившата беквокалистка на „ Ку-ку бенд” – босненката Цветелина Грахич, проговори за непредвиденото си овакантяване на „ Шоуто на Слави”.

„ Дадох всичко, което можах, на предаването. Просто към този момент се изчерпах. Ако бях останала там, щях да си тъпча на едно и също място, без да се развъртвам. Не мисля, че ще скърбя за решението си. Взела съм всичко, от което съм имала потребност. Няма какво повече да си дадем”, описа Цветелина пред списание LOVE style. Тя взела решението импулсивно и отхвърля да има всевъзможен спор със Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила, както и упорития слух, че е закъсняла с цели два часа за подготовка на един от концертите в „ Арена Армеец Застрахователно акционерно сдружение “Армеец” е учредено на 9-и... към профила ” и Дългия я уволнил на мига. „ Ако това се беше случило, Слави не просто щеше да ми покаже вратата, ами щях да бъда изпратена някъде другаде... Как бих могла да си го разреша? Как мислите, че би ме търпял Слави шест години, в случай че обичах да закъснявам, както се написа. При него има строги правила и дисциплинираност и не се позволяват сходни неща. Винаги съм я спазвала и съм била изрядна и той не ме е глобявал”, споделя още Грахич.

Тя споделила на Маестрото, а не на Слави, че напуща, тъй като не събрала мощ и храброст, тъй като Дългия мъчно претърпява разделите. „ За мен Слави постоянно ще си остане Шефа. „ Шоуто на Слави” ми даде известност, само че ми взе двойно повече. Отне ми другари, отстраних огромна част от тях. Изведнъж се появиха родственици, които преди този момент в никакъв случай не са ме търсили. Взе ми цялото свободно време”, изяснява певицата. С всички от „ Ку-ку бенд” тя е в страхотни връзки. Те останали доста изненанади от решението й. И най-много Годжи, с който тя е в най-близки връзки, само че отхвърля в миналото да са били гаджета.

Цветелина към този момент работи върху първата си независима балада, само че няма желание да подписва контракт с „ Пайнер”, тъй като счита, че мястото й не е там. Певицата се надява да се омъжи за годеника си Кристиян Шаламанов, въпреки че към този момент не възнамеряват брак. „ Искаме огромна и обилна женитба с доста музиканти от разнообразни националности - роми, сърби, босненци, българи и македонци, в родния завършек на приятеля ми Разлог. Да е някъде на зелено и навън. Да има огромна сцена, обилна декорация. Желаем и дете, само че още не му е пристигнала времето”, споделя още Грахич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР