Бившата барета и бизнесмен Алексей Петров беше застрелян днес, близо

...
Бившата барета и бизнесмен Алексей Петров беше застрелян днес, близо
Коментари Харесай

Алексей Петров застрелян до лифта в столичния кв. „Драгалевци“

Бившата барета и предприемач Алексей Петров беше убит през днешния ден, покрай лифта в столичния квалтал „ Драгалевци “, край неработещия ресторант „ Воденицата “. С него се е рахождала и жена, която е ранена, заяви БНР. По Петров е стреляно с пушка, а убийството му бе доказано публично и от Министерство на вътрешните работи.

Малко по-късно, в " Пирогов " е издъхнала и дамата, която е била с него. Тя е била в доста тежко положение, само че контактна и е съумяла да даде показания, заяви bTV.

Алексей Петров е роден на 23 април 1962 година в с. Бабинци, Тетевенско. Завършва милиционерското приблизително учебно заведение в Пазарджик през 1981 година След това става барета в Специализирания отряд за битка с тероризма /СОБТ/. Там прекарва близо 8 години. Като командос той персонално обезврежда и задържа рисков терорист и един от водачите на лявата, немска терористична организация " Баадер Майнхоф ". Акцията се организира през 1985 година в подлеза, до кафенето на Централна гара в София. Тероистът е повален и блокиран от Петров, а двама негови сътрудници го събличат гол, с цел да не погъне отрова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР