Бившата балерина от "Сатен" гостува в "На кафе", където разкри

...
Бившата балерина от "Сатен" гостува в "На кафе", където разкри
Коментари Харесай

Галя от Сатен: Претърпях 5 операции заради катастрофа

Бившата балерина от "Сатен " гостува в "На кафе ", където разкри по какъв начин поддържа положителната си форма и приказва за здравословен проблем с гръбнака.

"Преди 3 години катастрофирах. Не беше толкоз тежко, само че огромна част от такива по-леки произшествия имат тежки последици. Смениха ми два диска, би трябвало да сменя и трети. Сега, когато танцувам, не мога безредно да въртя врата си, тъй като амортизирам диска, който е за промяна. Претърпях пет интервенции с цялостна анестезия. Сега имам страхова невроза от пътищата... ", описа Галя, представена от jenata.blitz.bg.

Тя посочи, че с изключение на на ген, положителната й фигура и тонус се дължат и на вярно хранене.

"Не обичам пакетирана храна и газирано. Харесвам черния шоколад и по-качествените артикули. Когато даваш на тялото си хубава сила и качествена храна, всичко е ок. Сутрин закусвам с овесени ядки с какаови зърна, годжи бери и така нататък Бял самун заобикалям, хапвам единствено пълнозърнест. Въглехидрати похапвам до обяд. И то положителни, и мудни. В менюто ми няма консервирана храна, вечер се храня с месо и протеини, тъй като през нощта те се разграждат бързо и заран се разсънвам бодра и заредена с сила. Неправилното хранене не е положително нито за визията, нито за здравето ", сподели още Галя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР