Бившата асистентка на Кание Уест, Лорън Пишота, твърди, че е

...
Бившата асистентка на Кание Уест, Лорън Пишота, твърди, че е
Коментари Харесай

Съдят Кание Уест за дрогиране и сексуално насилие

Бившата асистентка на Кание Уест, Лорън Пишота, твърди, че е била дрогирана и полово насилвана, до момента в който е участвала на сесия в студио с някогашния си началник и Шон „ Диди “ Комбс.

Моделът твърди в тъжба, че по време на сесия в Санта Моника, Калифорния, е получила напитка, „ примесена с неидентифициран опиат “. Тя твърди, че 47-годишният Уест е този, който е поръчал да се налее напитката. Въпреки че 54-годишният Комбс беше посочен в делото за хипотетично „ съ-домакин “ на студийната сесия, той не беше упрекнат в каквото и да е нарушаване.



Уест и Комбс

Пишота добави, че се чувствала " дезориентирана " и в " по-малко надзор върху тялото и речта си " след потреблението на напитката, съгласно жалбата, подадена на 8 октомври във Върховния съд на Лос Анджелис в Калифорния.

На идната заран тя се почувствала зле и „ засрамена “ – само че към момента не знаела всички детайлности.

Пишота, която съди Уест по-рано тази година за полов тормоз и непозволено преустановяване, твърди, че е научила какво й се е случило през нощта на студийната сесия „ доста по-късно “.

Тя твърди, че Уест й е признал, че „ някак са се свързали малко “, като се базира на нощта, в което е била дрогирана, съгласно жалбата.

Съобщава се, че Уест е бил женен по времето, когато е осъществено хипотетичното нахлуване. Той и Ким Кардашиян се ожениха през 2014 година и уредиха развода си през 2022 година

Съпругата на Уест, която не беше посочена в жалбата, твърди, че го е упреквала в полови връзки с Пишота, което го е предиздвикало да признае за това, което се е случило по време на сесията в студиото.



„ Още до оня ден, до оня диалог и разкритията на същински обстоятелства и дейности, подхванати онази нощ, ищецът не е знаел или не е мислил, че е била полово насилвана тази нощ, защото ищецът единствено е считал, че е в студио, евентуално се е засрамила и по-късно поел виновността “, се прибавя в жалбата.

Бившата асистентка се почувствала „ отвратена и вцепенена “ от хипотетичното разобличаване на Уест и съгласно известията в този миг знаела, че би трябвало да напусне работа за рапъра.

Твърди се обаче, че тя би трябвало да бъде „ извънредно деликатна “ в метода, по който се дистанцира, съгласно жалбата, защото вярвала, че ще бъде „ заглушена, в черния лист и възмездие “.

Съобщава се, че тя е уволнена малко по-късно. Тя твърди в делото си, което в началото беше заведено през юни, че в никакъв случай не са й били платени 3 милиона $ обезщетение, което се твърди, че й се дължи.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР