Бившата актриса от Disney Channel Кристи Карлсън Романо нашумя миналата

...
Бившата актриса от Disney Channel Кристи Карлсън Романо нашумя миналата
Коментари Харесай

Бившата звезда на Дисни „никога не съжаляваше“, че си е поставила гръдни импланти като тийнейджърка, след като е била насърчена от майка

Бившата актриса от Disney Channel Кристи Карлсън Романо нашумя предходната есен, когато разкри, че майка й я е насърчила да си направи гръдни импланти като младеж.

Сега на 40 години, Романо споделя, че това е решение, за което „ в никакъв случай не е съжалявала “, като в същото време хвали майка си за метода, по който я е подкрепяла.

„ Спомням си, че бях в новините неотдавна, тъй като загатнах, че майка ми нещо сякаш ми приказва за това дали би трябвало да си слага [гръдни] импланти или не “, сподели Романо пред списание People. „ И в действителност имах в действителност позитивен опит през целия този развой, тъй като имах с кого да приказвам. “

Бившата звезда на Disney Channel Кристи Карлсън Романо споделя, че „ в никакъв случай не е съжалявала “, че е получила гърда импланти на 18. Актрисата нашумя предходната есен, когато показа, че майка й я е насърчила да се подложи на интервенцията. (Getty Images)

„ Тя беше театрална майка, тъй че знаеше всичко за живота ми. Не можех да скр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР