Бившата адреналинка Радинела Чушева обича разкрасителните процедури, а това не

...
Бившата адреналинка Радинела Чушева обича разкрасителните процедури, а това не
Коментари Харесай

Филтър или нови корекции? Радинела Чушева изглежда променена на нов фотос

Бившата адреналинка Радинела Чушева обича разкрасителните процедури, а това не е загадка, която тя крие. Известно е, че миската има корекции по лицето и тялото си, от които не се срами и показва гордо в Instagram.

Наскоро Радинела качи своя фотография, на която очевидно наподобява малко по-различно от нормалното. Не, не наподобява въобще зле, само че чертите на лицето ѝ са като че ли по-изострени и подчертани. Някои допуснаха, че става въпрос за нови разкрасителни процедури, само че ние считаме, че Радинела не се е подлагала на следващата порция тунинг.

Виж още: Криско е подготвен за смяна! В Instagram се закани за огромна стъпка, само че изненадата пристигна в мненията

По-скоро става въпрос за някой известен филтър в Instagram или от друго приложение, което трансформира освен цветовете и качеството на фотосите, а и от време на време разкрасява в допълнение. Последователите на Радинела обаче са все в унес от любимката си, а в мненията четем пояснения в обич и възхита. Миската обаче не им обръща никакво внимание, тъй като очевидно е много заета и не може да благодари на всеки.

Не е известно с какво тъкмо се занимава сега Радинела, а и не е нужно. Нейната задача е да краси света и да разгласява селфита в обществената мрежа. Луксът пък я успокоява, контролира ѝ кръвното налягане, а мантрата ѝ за благополучие е една: " Не се ядосвайте за нелепости. Те не се ядосват поради вас!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР