Бивша звезда от НФЛ Брандън Маршал твърди, че Тейлър Суифт

...
Бивша звезда от НФЛ Брандън Маршал твърди, че Тейлър Суифт
Коментари Харесай

Бивша звезда от НФЛ твърди, че Тейлър Суифт е „изхвърлила“ Кание Уест от Супербоул, защото е купил място пред нея, но снимките говорят друго

Бивша звезда от НФЛ Брандън Маршал твърди, че Тейлър Суифт е премахнала Кание Уест от Супер Bowl 2024, откакто рапърът твърди, че е купил места тъкмо пред нейния звезден апартамент.

Маршал, който показа апартамент с комисаря на НФЛ Роджър Гудел на огромния мач, направи шокиращото обвиняване в своя подкаст „ Paper Route “ в понеделник – обаче няма доказателства, че изказванията на пенсионирания състезател са правилни.

Всъщност, когато разказваше историята, Маршал изключително обърка Суифт, 34, с Кейти Пери, която даже не беше на мача в неделя вечер.

„ И по този начин Кание Уест стига до Супербоул. Кание Уест купува билет тъкмо пред кабината на Кейти Пери, тъй че всякога, когато ще демонстрират Кейти Пери, лицето на Кание щеше да бъде там – той носеше маска с неговото лого на маската “, Маршал, който играе 13 сезона в NFL, твърди, преди да се поправя.

„ Така че Тейлър Суифт се ядосва [и] тя прави едно или две позвънявания — всички са забъркани — [и] той бива изпъден от стадиона “, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР