Бивша участничка в австралийското риалити шоу Australia's Next Top Model

...
Бивша участничка в австралийското риалити шоу Australia's Next Top Model
Коментари Харесай

Драма: Ослепителна моделка сподели ужасяваща полугола СНИМКА и разкри цената на славата

Бивша участничка в австралийското риалити шоу Australia's Next Top Model описа за тежкия живот на девойките, които се стремят към сполучлива кариера в света на модата. Откровената история на Тайла Робъртс безусловно взриви Инстаграм.

Тя споделя и един плашещ колаж. На двете фотоси австралийката театралничи пред огледалото. Едната е от времето, по което е работила като модел. На нея наподобява изцяло изтощена, а изпъкналите й ребра са способни да изплашат мнозина.



„ Всичко, което виждам на фотографията вляво, е тъга, безсилие, нерешителност и това, че самичък по себе си не представляваш нищо. Ценни са единствено ограниченията си. Ето какво прави с вас промишлеността, фокусираща се над това по какъв начин наподобява външната ви обвивка”, написа Тайла.

Австралийката живеела в същински пъкъл, изпадала в суматоха при всеки непотребен милиметър по талията си и се подлагала на свиреп диети.



„ Винаги съм се борела за това тяло. Изпадах в смут при мисълта, че единствено за момент фантазиите ми могат да рухнат, в случай че цифрите на кантара покажат малко повече. Щастлива съм, че в края на краищата съумях да се възстановя”, написа Робъртс.



Тя прибавя, че гледайки остарели фотоси от бекстейджа, си спомня по какъв начин се е налагало да става в 5 часа сутринта, по-късно да върви през целия ден с щедро количество грим по лицето, до момента в който „ очите й не се налеят с кръв”.



По думите й, с цел да залъжат желанието си за сладко, девойките са принудени да пушат, а обувките, с които дефилират по стилния подиум, постоянно са с два размера по-малки.

Освен физическите мъчения, моделката била подложена и на голям прочувствен напън. „ Ако не откриваш или закриваш шоуто, значи си потребност единствено за масовката. Не спирах да се съпоставям с девойките и да си задавам въпроса за какво нито един път не съм попадала на ревюта, за които съм мечтала”, споделя още тя.

В един прелестен миг обаче Тайла схванала, че здравето й е по-скъпо и спряла да се тормози за външния си тип. Обградила се с хора, които я ценят не поради размера на талията й и най-сетне се усеща щастлива.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР